Pages

Wednesday, 20 May 2015

Merindui, Dirindui, Keliru!

Hi, Assalamualaikum! Today's post takde lah best mana acewah memang senanya kau post apa pun tak best tira kroih kroih semua orang baca mengorok (berdengkur) je semua kah! 

Okay panjangnya mukadimah kihkihkih harini just nak cakap sikit je. Manusia ni kekadang dia konpius. Dia suka dirindui (sape tak suka woi!) tapi dia tak merindui. (nak jadi sasterawan boleh hiks!) Kita semua mesti dalam satu saat atau mungkin satu hari kita akan mula merasai yang kita rindu sesorang. Tapi sape yang kita rindu sebenarnya? Kita keliru. Adakah ex kita? Adakah parents kita? Adakah kawan baik kita yang selalu keluar gi kafe hipster tinggalkan kita? HAHAHAHA Tipulah kalau korang tak pernah merindui seseorang tanpa sebab kan ? Tipulah kalau tak pernah terajang adik kau yang tengah tengok tv tetibe kan kah! Perkara ni selalu terjadi kat sesiapa pun even diri aku. Kekadang dengar lagu bahasa kau tak paham tapi nada sedih pun kau leh teringat kat seseorang kan? Pergi taman permainan duduk kat bangku sesorang pastu teringat yang kau dengan seseorang tu penah mencipta memori di situ (memori terindah gitu!) 

Jangan risau! Aku ada penyelesaian untuk merawat rindu segala rindu korang! Chopp!!! Aku bukanlah jenis meniaga comment kat gambar retis post gambar dia baru lepas shooting "visit my igg!" atau yang menggelikan semua kaum "Risau kehilangan suami? Ingin kekalkan keanjalan buah dada?" Ew guys girls mak ayam pun geli tau baca comment korang tu lewLz!

Kalau ada sesiapa yang mengalami situasi keliru merindui apa kejadah aku tulis ni, senang je. Kalau korang rindui sesiapa pun lah kan, whatsapp dia (HAHAHA LULZ IM JOKING) jangan lak tweet ke update status "awucks sayerw windu awucks" mmg aku block kau! Kalau rindu tu, doa lah agar kau jumpa dia dapat terserempak pun takpelah. Jangan intai dia dalam tandas awam! Kroih kroih kroih bye!!

No comments:

Post a Comment